Dansk
Gamereactor
nyheder
Ninja Gaiden Sigma 2

Ninja Gaiden 2 Sigma

Nye detaljer fra Team Ninjas seneste projekt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du er Playstation 3 ejer og savner en gang lækker ninja-action, er der en god chance for at det kommende Ninja Gaiden 2 Sigma, vil være lige hvad du har gået og ventet på. Den opdaterede version af Xbox 360 spillet får en masse nyt, unikt indhold og PlayStationUniverse kan nu fortælle hvad disse indebærer.

Hele to nye karakterer skulle være inkluderet, og både Momiji og Ayane skulle spilles helt forskelligt. Begge vil have sideløbende historier til Ryu Hayabusa, men vil også have helt nye baner som blandt andet vil byde på co-op enkelte steder.

Brutaliteten er stadig den samme, men mængderne af blod er neddroslet en smule, fordi produceren Hayashi hellere vil satse på at gøre spillet "cool" end blodigt.

Kameraet, som i Ninja Gaiden 2 var en af de største modstandere, skulle være det bedste i noget Ninja Gaiden spil hidtil, men udvikleren står stadig fast på at der ikke bliver tale om fremtidig indhold til download over PSN.

Et element der dog stadig skulle være helt intakt er sværhedsgraden, der ligesom i tidligere Ninja Gaiden spil, vil forekomme skyhøj for de som ikke har tænkt sig at lære spillets kampsystem ned til mindste detalje.

Ninja Gaiden Sigma 2
Ninja Gaiden Sigma 2
Ninja Gaiden Sigma 2
Ninja Gaiden Sigma 2
Ninja Gaiden Sigma 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold