Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Neverwinter

Neverwinter's næste modul bliver Ravenloft

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I Neverwinter er der blevet kæmpet mod dinosaurer, illusioner samt kæmper i Icewind Dale, og nu er et nyt modul med fokus på gys på vej til onlinespillet.

Det nye modul hedder Ravenloft, og her rejser spilleren til Demiplane of Dread, hvor landet Barovia skal renses fra afskyelige monstre og skabninger. Der vil være en ny kampagne, en ny Adventure Zone, Barovia, samt den nye Epic Dungeon, Castle Ravenloft, samt meget mere.

Som noget helt nyt vil spillets dag og natcyklus have en ny betydning, da skabningerne i landet reagerer anderledes ved fuldmåne.

Ravenloft-modulet udkommer til Neverwinter den 26. juni på PC, og en PlayStation 4 samt Xbox One-udgivelse kommer lidt senere. Se traileren for Ravenloft herunder.

HQ
Neverwinter

Relaterede tekster

1
Kommer druideklassen til Neverwinter?

Kommer druideklassen til Neverwinter?

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Cryptic Studios opdatede fornyligt Neverwinter's Twitter, hvori det lader til at udvikleren har afsløret en kommende klasse til spillet. Tweetet, der kryptisk indeholder...

2
Neverwinter kommer til PS4

Neverwinter kommer til PS4

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

PC- og Xbox One-spillere nyder allerede godt af Cryptic Studios' MMORPG, og har gjort det i lang tid, men nu er det blevet PS4-ejerenes tur til at få fingrene i...

0
Neverwinter kan være på vej til PS4

Neverwinter kan være på vej til PS4

NYHED. Skrevet af Katrine Baumgardt

Det fantasy-baserede MMORPG Neverwinter fra Cryptic Studios skulle ifølge en ny rapport være på vej til Playstation 4. Spillets liv startede på PC for nogle år siden og...Indlæser mere indhold