Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Last of Us: Part II

Neil Druckmann har allerede lavet rammefortællingen til The Last of Us: Part III

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det har været ret tydeligt fra start af, at manuskriptforfatter og instruktør Neil Druckmann har skabt et større univers med The Last of Us, og at han har tænkt den samlede fortælling længere end bare den sidste scene i The Last of Us: Part II.

Derfor er det nu alligevel overraskende, og godt at høre, at der faktisk allerede er en narrativ ramme omkring et tredje kapitel. Det betyder dog ikke at spillet er under aktiv udvikling, for det er det virkelig ikke.

Druckmann selv, og den anden manuskriptforfatter, Halley Gross, blev for nylig interviewet i Script Apart podcastet, og her fortalte Druckmann følgende:

"I don't know how much I want to reveal. Halley and I did write an outline for a story...that we're not making, but I hope one day can see the light of day, that explores a little bit what happens after this game. We'll see."

Det er vigtigt at sige at vi kalder det "Part III" her, men det kunne naturligvis også være en standalone-udvidelse, ligesom Left Behind.

Hvis de dog slet ikke er gået i gang - så vil der gå mange år.

The Last of Us: Part II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold