Dansk
Gamereactor
nyheder
The Last of Us

Naughty Dog arbejder åbenbart på The Last of Us remake

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom The Last of Us i forvejen kører i 60fps og 4K på PlayStation 4 Pro, og PlayStation 5, så lader det til at Naughty Dog er ved at udvikle et remake af det første spil. Dette kommer igennem en detaljeret rapport fra Jason Schreier ovre hos Bloomberg, der dog maler et ret ærgerligt billede af spillets udvikling.

Det startede dog med at Visual Arts Service Group-holdet, et hold der traditionelt hjælper andre Sony-førstepartsstudier, pitchede et remake af det første Uncharted. I stedet bestemte Sony-ledelsen at det skulle være et remake af The Last of Us, men nægtede at frigive et højt nok budget. Ydermere holdt de holdets og projektets eksistens en hemmelighed internt.

Efter at være blevet flyttet delvist over som support på The Last of Us: Part II, endte udviklingen af remaket delvist hos Naughty Dog, der tilsyneladende stadig arbejder på det i dag. Mumbauer og størstedelen af hans hold er ikke længere hos Sony.

Det var åbenbart det projekt der blev refereret til dengang Sony San Diego sagde at de arbejdede på en "existing franchise", men nu lader det til at være Naughty Dog der kontrollerer udviklingen primært.

Relaterede tekster

The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Click...click...click. Lyden af de muterede clickers er nøjagtig så ubehagelig, som den var for mig i sommeren 2013. Jeg har halvklamme håndflader, og det er ikke...



Indlæser mere indhold