Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Natus Vincere annoncerer sin nye Counter-Strike-liste

Efter S1mples beslutning om at træde væk fra holdet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det chokerede mange at høre, at Oleksandr "s1mple" Kostyliev ville træde væk fra det konkurrencedygtige Counter-Strike-rum, hvilket efterlod Natus Vincere med udfordringen med at finde en erstatning for veteranen og den dekorerede stjerne. Men som holdet udtalte for nylig, har det nu bekræftet og annonceret sin nye CS-liste.

Ihor "w0nderful" Zhdanov slutter sig til holdet og tager S1mples plads på hovedlisten, alt sammen foran holdet, der deltager og konkurrerer i BLAST Premier: Fall Final 2023 og World Final senere på året.

W0nderful talte om at slutte sig til Natus Vincere og tilføjede: "Det var min største drøm, lige siden jeg begyndte at spille CS. Det er indlysende, ikke? Jeg ved, at det er svært fuldt ud at erstatte en spiller af s1mples kaliber og opfylde alles forventninger, men tro mig, jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt!

Counter-Strike 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold