Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Nanoleaf Shapes

Lidt mere specifik, men ikke værre af den grund.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

For nylig anmeldte vi Nanoleaf Elements, producents mest ihærdige forsøg på at bryde ud af RGB-gamerværelset, og ind i den mere classy overklassestue. Det synes vi fungerede ganske glimrende, men hvad nu hvis man direkte ønsker noget "ekstra"? Ja, så kan Nanoleaf så sandelig være dig behjælpelig, og her kunne man passende tage udgangspunkt i Shapes.

Lad os dog starte med at slå fast, at Shapes benytter samme centrale princip som Elements, som betyder at du får en række modulære enheder, der kan sættes sammen. Derfra kan du danne den form du ønsker, og desuden er der frihed i forhold til hvor den endelig ledning skal ud fra.

Nanoleaf ShapesNanoleaf Shapes

Shapes dropper dog hele trælaminatsfacaden, og går mere direkte efter en mere funkis-agtig æstetik. De er lavet i mat plastik, og den tilsendte version er i hvid. Heldigvis har Elements og Shapes det til fælles, at de kan sættes op uden skruer, bare ved hjælp af lidt klister, og at de kan købes i forskellig antal.

Der er understøttelse af Apple HomeKit, Google Assistant, Alexa, Samsung SmartThings og andre IFTTT-baserede tjenester, så der er absolut ingen forbindelsesmæssige begrænsninger her. Forskellen er måske, at Shapes understøtter Nanoleafs egen Connect+ app, der giver dig et hav af forskellige muligheder i forhold til de lyssystemer du ønsker at designe og eksekvere.

Dette er en annonce:

Ligesom med Philips Hues Gradient-produkter, så bliver Shapes til én stor RGB-gradient, som betyder at lys kan bevæge sig tværs over pladerne og ændre karakter på vejen. Selve LED'erne er ret præcise, og jævne, så hvis du navigerer forbi appen og eksempelvis vælger Blinding Lights, eller nogle af de andre systemer enten Nanoleaf selv eller andre brugere har skabt, så kan effekten være direkte imponerende.

Nanoleaf Shapes

Desuden er der ikke bare mulighed for at vælge et system fra din telefon, du kan parre direkte med din PC, og bygge dine Shapes rundt om en monitor, eller bag et fjernsyn. Faktisk gør Shapes sig dog bedst, når de får lov til at blive på kontoret, og agere en uhyre personlig kompagnon, der kan times og tilrettelægges, så lyset er behageligt ved arbejde, og intenst til gaming eller film.

Ni paneler koster dig cirka 1200 kroner, og taget i betragtning hvad man betaler for Hue-lys, så er det faktisk ikke så galt. Nej, der er ikke samme alsidighed som hos Elements, men Shapes er solidt bygget, og kan via både app, features og kreativitet fra forbrugeren blive langt mere personligt.

Dette er en annonce:
08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold