Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Nanoleaf Elements

Nanoleaf forsøger sig med noget mere classy, og det virker faktisk ret godt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Du kender måske allerede Nanoleaf som værende producenten bag en række meget distinkte lysfiksturer, men kigger man nærmere på nogle af produkterne fra deres portefølje fra de sidste 10 år, så er det også let at se hvordan væglamperne også appellerer til en meget specifik smag.

Case in point; Nanoleaf sendte os en række produkter, deriblandt Lines og Shapes, og selvom at de uden tvivl kan pryde et børneværelse, så er det nu lettere at forestille sig disse accentuere drengerøvens gaming-krog. Check billedet ud herunder, og se om du ikke er enig.

Nanoleaf Elements

Det gør faktisk slet ikke noget, Nanoleaf kender tydeligvis deres klientel. Men det er jo ikke det samme som at man ikke kan udvide forretningen, og det er her at Elements kommer ind i billedet. Det er måske sigende, at min kæreste og jeg undersøgte de tilsendte produkter, så stoppede vi specifikt ved Elements, og prøvede at forestille os hvordan netop dette kit ville kunne se ud hjemme hos os. Det er ikke det samme som at man ikke kan gøre hverken Lines, Shapes eller Canvas til en smuk lysskulptur, der pryder et rum med sit tilstedevær, men de Elements er, takket være sin træoverflade, langt, langt mere alsidig.

Elements består af en række hexagonale former med en LED-kantbelysning, der kan sammensættes til at danne et mønster på en væg. Du kan købe pakker bestående af bare tre hexagoner, syv eller hele 13, men i hver får du et lille påklistret kontrolmodul til fysisk betjening, samt et strømkabel på 2.5 meter. Det er totalt valgfrit hvorfra du ønsker at strømmen skal føres fra, eller hvor betjeningen skal sidde. Det er lidt glæden ved en modulær opsætning.

Dette er en annonce:

Elements-pladerne er så lette at de kan sidde ved hjælp af engangsklister bagpå, altså skal du hverken bore eller skrue, og selve installationen er forbløffende nem, for ikke at sige ret tilpasselig. Nanoleaf selv har en række foreslåede former, men du kan i princippet gøre hvad du vil. Bare to billeder herunder viser hvor forskellige de her former kan blive.

Nanoleaf Elements

Elements fremstår som Nanoleafs indtog i langt flere stuer, og det er umiddelbart let at se den mission som værende en succes fra start af. Selvom at træet ved nærmere inspektion ligner billigt laminat, så er hele systemet bare... ja, classy, og særligt via mere varme opsætninger får Elements den der B&O vibe, som uden tvivl vil pryde det gennemsnitlige køkken/alrum.

Dette er en annonce:

Der er Google Home, Apple HomeKit og Alexa-integration, men det skal dog siges at der mangler nogle af de features Nanoleaf normalt lover som en del af pakken. Der er ingen Razer Synapse-understøttelse, eller Screen Mirror. Der er godt nok Music Sync, der automatisk tager stik af en nærliggende lydkilde, men det var enormt svært at få til at virke konsekvent.

Nej, Elements gør sig bedst hvis man ikke forventer dyb integration med andet, og sætter pris på det varme lys systemet kan afgive. Ydermere så er det let at forestille sig at ved at bruge tidsplansfunktionen, så kunne de særligt gøre sig godt som ekstrem natlampe, og opvågningslys, i et soveværelse.

1500 kroner for syv paneler er dog lidt ekstremt nok, men hvis du ønsker gnidningsfri installation af anderledes væglys, så er Elements efter al sandsynlighed noget for dig.

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold