Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dragon Age: Origins

Næste Dragon Age: Origins

BioWare fortæller om fremtiden

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi kan være helt sikre på at se mere til Dragon Age: Origins. Greg Zeschuk fra BioWare udtaler til Joystiq, at man selvfølgelig er godt igang med at forberede en efterfølger til successen.

"I think one of the key things we're working on in Dragon Age 2 is the technology. I can confirm that we're doing a lot of work on the Dragon Age engine, and doing a lot of stuff to pump it -- to make it visually super hot.", udtaler Zeschuk.

Så er det vel bare at vente.

Dragon Age: Origins

Relaterede tekster

Dragon Age: AwakeningScore

Dragon Age: Awakening

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

BioWare åbner atter op for et nyt kapitel i historien om de Grå Vogtere, Darkspawn og alskens godtfolk, og Nikolaj tager på eventyr...

Dragon Age: OriginsScore

Dragon Age: Origins

ANMELDELSE. Skrevet af Adrian Berg

Adrian Berg har trukket teltpælene op og er flyttet til Ferelden, for at teste Biowares seneste rollespil. Er dette den åndelige opfølger til det klassiske Baldur's Gate?Indlæser mere indhold