Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Nacon RIG 800 Pro HX

Nacon har leveret et RIG, der passer glimrende ind på markedet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Hvis I vil tillade mig at starte på en mere personlig note den her gang; jeg elsker Steelseries Arctis Nova Pro Wireless, og anser fortsat deres batteriudskiftning som den bedste måde altid at have strøm parat til en spontan gaming session. Samtidig er jeg godt klar over at Steelseries tager mindst 2600 for den model, som i sig selv grænser til det absurde.

Så hvad så? Ja, der findes nogle få konkurrenter der godt nok dropper batteriet til fordel for en fast magnetisk stander. Det giver headsettet et sted at lade, og her tænker man næsten øjeblikkeligt på Astro A50, et headset der ligeledes har fået ros, og vil stå dig i cirka 2000 kroner, eller lige knapt derunder.

Nacon RIG 800 Pro HX

Okay, så hvad nu hvis jeg sagde, at du kan løbe ned og hente et RIG 800 Pro HX til enten PlayStation, PC eller Xbox til cirka 1500 kroner, som enten slår det Astro, eller matcher det direkte?

Når du køber et RIG 800 Pro HX, så får du en stander med, den er bundsolid, har magnetisk kontakt, og en tydelig rød LED der lyser rødt når opladning er i gang, og slukker idet headsettet har ramt 100%. Den kører godt nok microUSB, der i sig selv koster adskillige point i det samlede regnskab, men i det mindste er den robust, og magneterne fangede altid an idet headsettet blev placeret i den i testperioden.

Dette er en annonce:

På selve headsettet finder vi fantastiske scroll-hjul til volumen og game/chat-balance, som bør være standard i stedet for de få konkurrenter der mener at knapper er fint nok (det er det ikke), og til trods for en lettere irriterende stemme, der på skrattende vis orienterer om hvorvidt headsettet er "connected", så leverer Nacon også her.

De gode nyheder fortsætter, for RIG 800 Pro HX bruger et strukket elastisk bånd som kontakt med toppen af hovedet, i stedet for selve skinnen. Det betyder at headsettet sidder tæt, men at de samtidig aldrig når at presse ned på kraniet på samme måde som andre formår at gøre efter bare en times tid. Det er desuden fjerlet, og de tykke memoryfoam-puder skaber også god komfort hele vejen igennem.

Nacon RIG 800 Pro HX

Du kan køre 24 timer på en enkelt opladning, og det er selv med Dolby Atmos slået til i de spil der understøtter det. Det er som sådan fint, lidt under hvad man kan forvente fra eksempelvis Turtle Beach, men tilforladeligt. Nacons 40 millimeter neodymium drivere leverer desuden overraskende lyd, headsettets fleksible konstruktion taget i betragtning. Om det er en kradsende fyldepen i Pentiment, motorbrøl i Forza Horizon 5, eller Kratos' brummen i God of War: Ragnarök, så leverer RIG 800 Pro HX en glimrende lydoplevelse.

Dette er en annonce:

Nej, det er ikke helt det samme som Steelseries kombination af støjreduktion, tungere drivere og andre software-mæssige gimmicks, men RIG leverer der hvor det gælder, men jævn, balanceret lyd, tung bas hvor passende og solid adskillelse af lagene. Fikst uden at være prangende.

Og til en pris på 1500, så får man altså ret meget for pengene her. En solid stander, fleksibel konstruktion, solid lyd, plug n' play på samtlige platforme. RIG har bare lavet en vinder, ingen tvivl om det.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold