Dansk
Gamereactor
nyheder
Mass Effect Trilogy

Mystiske Mass Effect-relaterede forudbestillinger dukker op i England

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har vidst i noget tid, at EA arbejder på en komplet restaurering af de originale kapitler i Mass Effect-serien, som allerede blev samlet dengang i spillet Mass Effect Trilogy. Det er meningen at disse opdaterede spil skal udkomme på de nye konsoller, og igen sætte igang i kærligheden til universet blandt de millioner af fans.

Men hvornår udkommer det? Ja, det kan være at vi har fået nogle hints nu. Om ikke andet har Reddit-brugeren Waymantis skitseret en mystisk situation der startede i sidste uge, hvor flere ansatte i adskillige spilbutikskæder lagde mærke til at man kunne tage imod forudbestillinger på et spil der bar navnet "N7".

N7-organisationen spiller en afgørende rolle i Mass Effect, og er tæt associeret med brandet. Desuden var der, til at starte med, en udgivelsesdato på, nemlig d. 27 september, men dette er en søndag, så pludselig synes det ikke så sandsynligt længere.

Dog blev denne dato kort efter ændret til d. 30 oktober, som er en fredag. Om hvorvidt alt det her er ægte vides ikke, men forudbestillinger i butikker plejer sjældent at være helt i skoven.

Mass Effect Trilogy

Relaterede teksterIndlæser mere indhold