Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

MSI 2023 Finals Match Report: JDG v BLG

En gentagelse af LPL-finalerne så MSI 2023 afslutte på dramatisk måde

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det var en revanche for tiderne i den sidste kamp i MSI 2023, da LPL's stigende næve, Bilibili Gaming, forsøgte at nedlægge ligaens gyldne venstre hånd og nuværende mestre, JD Gaming, i en hævnserie for titlen.

Spil 1 (JDG vinder)
JDG: Gragas; Nautil; Jayce; Jinx; Rakan
BLG: Jax; Maokai; Syndra; Aphelios; Lulu

JDG startede serien stærkt og viste en ekstremt stærk laning-fase. BLG holdt sig til deres spilplan om at stable Dragons, men JDG var i stand til at udnytte deres banespor til at bremse denne gameplan, indtil Baron gydte. BLG blev tvunget til at kæmpe omkring Baron, og JDG tog sejren i en dominerende 25 minutters visning, hvor Knight gik dødløs.

Spil 2 (BLG vinder)
BLG: Gwen; Maokai; Jayce; Jinx; Rakan
JDG: Sion; Wukong; Annie; Xayah; Lulu

En lusket fire mand invadere på niveau et sikrede første blod til JDG, men Elk formåede at finde et drab til gengæld. BLG kom til live midt i spillet og fandt Ocean Dragon, som de konverterede til JDG's bot tier 1 og et drab på Knight. BLG tog Baronen, men blev udslettet udover Elk, og det så ud til, at JDG kunne komme tilbage i spillet. On fandt dog et godt valg i midtbanen, og BLG løb rundt på kortet, tog niveau 2 midt og hævdede Infernal Soul og en hæmmer. Et godt baiting retreat-spil i den øverste bane overraskede JDG, og de blev aced, så BLG kunne lukke spillet og gøre det til en serie.

League of Legends
Riot Games

Spil 3 (JDG vinder)
JDG: Sion; Sejuani; Jayce; Zeri; Rakan
BLG: Kennen; Kha'Zix; Annie; Vayne; Lulu

Publikum blev helt vanvittige, da Vayne blev låst inde til dette spil, men desværre betalte det sig ikke for BLG. Og jeg må sige, jeg kan se, hvad de gik efter, men Kog'maw ville have passet bedre med hensyn til angrebsrækkevidde. Det var et langsommere tidligt spil med mange tætte opkald til første blod, som til sidst gik til Ruler. Fra da af var han og Knight ustoppelige, fandt drab rundt om kortet og opbyggede en 4k guldføring på 16 minutter. JDG spillede objektiv makro fejlfrit og lukkede rent spillet.

Spil 4 (JDG vinder)
BLG: Gnar; VI; Sylas; Xayah; Rakan
JDG: Sion; Maokai; Jayce; Aphelios; Tærskeværk

Endnu et spil om dominans for JDG i laningfasen. Xun så ud til at trække BLG tilbage i spillet på den første Dragon, men blev tvunget væk af Kanavi, som derefter stierede toppen og sikrede første blod til 369. JDG fandt målet og tre gratis drab omkring den anden drage og opbyggede en 3.5k guldføring på 14 minutter. En selvsikker Knight gik solo ind på Xun og Yagao i den øverste bane og dræbte dem begge og sikrede JDG Baron og MSI-trofæet.

JDG er dine MSI 2023-mestre og sætter League of Legends Esports-verdenen på opmærksomhed, når de ser frem til at gøre krav på den næste LPL-split og potentielt være den første organisation i spillets historie, der gennemfører Golden Road.

League of Legends
Riot Games

Relaterede teksterIndlæser mere indhold