Dansk
Gamereactor
nyheder
Mortal Shell

Mortal Shell har fået en åben beta

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da udvikleren Cold Symmetry løftede sløret for det Souls-lignende RPG-spil Mortal Shell tidligere i år, virkede det umiddelbart som et spil, der havde meget potentiale. Vi har dog stadig ikke set helt så meget til titlen, som ventes at udkomme senere i år. Men det har vi heldigvis fået mulighed for nu.

I sidste uge åbnede Cold Symmetry op for en lukket demo på spillet, men på grund af en enorm efterspørgsel har udvikleren nu besluttet at udgive en betaversion af spillet, som alle vel at mærke kan tilgå. Meldingen kom via Twitter:

"We have some amazing news. The Mortal Shell PC Beta is NOW OPEN for EVERYONE! We expected demand but nothing like this. We really didn't want so many people to feel left out. We're delighted to open the beta for everyone on PC, starting now."

Betaen indeholder angiveligt indhold fra to områder i spillet, som vi kan kaste os ud i. Desuden er betaen eksklusivt tilgængelig via Epic Games Store.

Mortal Shell

Relaterede tekster

0
Mortal Shell har fået en åben beta

Mortal Shell har fået en åben beta

NYHED. Skrevet af Emil Hanquist

Da udvikleren Cold Symmetry løftede sløret for det Souls-lignende RPG-spil Mortal Shell tidligere i år, virkede det umiddelbart som et spil, der havde meget potentiale....Indlæser mere indhold