Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 til Switch ser forfærdeligt ud og købere forlanger at få deres penge tilbage

Sammenligner man Switch-versionen med de andre versioner, er forskellen dag og nat.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sidste uge bød på udgivelsen af Mortal Kombat 1, det seneste kapitel i Ed Boons ultravoldelige kampspilsserie. Ejer du en PlayStation 5 eller Xbox Series-konsol, kan du tæske og mutilere modstandere i blændende grafik.

Men hvis Nintendo Switch er din eneste spillekonsol, bør du måske genoverveje din beslutning om at anskaffe dig kampspillet. For at dømme efter videoer og billeder fra Switch-versionen, som skuffede købere har lagt ud på nettet, så er der tale om en voldsomt inkompetent version.

I og for sig er det imponerende nok, at spillet overhovedet lader sig gøre på Nintendos forældede hybridkonsol, men taget i betragtning at versionen koster det samme som andre versioner, er det her under lavmålet.

Mortal Kombat 1 til Nintendo Switch ser mildest talt rædselsfuldt ud, og folk der købte den version af spillet er forståeligt nok vrede. Mange forlanger at få deres penge tilbage, og nedenfor kan du læse en håndfuld blandt mange utilfredse kommentarer.

Mortal Kombat 1

Relaterede tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbage for at knuse knogler og flå indvolde ud i et fuldstændigt genstartet univers. Vi har tjekket det ud for at se, om det indfrier potentialet...Indlæser mere indhold