Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 afslører Reiko og viser nye fatalities i launch trailer

Early access begynder i morgen for dem, der har forudbestilt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mortal Kombat 1's launch trailer er landet, og den er temmelig lang. Den giver os et kig på den nye tidslinje, bekræfter endelig en rygtet karakter og byder selvfølgelig på masser af vold og blod, så vi ikke kan undgå at blive begejstrede for det nærtstående kampspil.

Det er nu bekræftet, at Reiko er med i spillet, og vi får vores første kig på hans gameplay, herunder hans Fatal Blow. Vi ser også, hvordan historien ændrer, hvem der er de gode og de onde, eftersom vi ser Baraka slå sig sammen med Earthrealm-holdet denne gang. Vi får desuden endnu et kig på Kronikas tilbagevenden.

Ser vi bort fra historien, byder traileren på nogle nydelige komboer og brutale fatalities, herunder en fra Shang Tsung, som måske er seriens mest grusomme til dato.

Skal du spille Mortal Kombat 1 ved den officielle udgivelse eller i Early Access?

HQ

Relaterede tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbage for at knuse knogler og flå indvolde ud i et fuldstændigt genstartet univers. Vi har tjekket det ud for at se, om det indfrier potentialet...Indlæser mere indhold