Dansk
Gamereactor
nyheder
Monster Hunter: World

Monster Hunter-filmen udkommer alligevel i år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Monster Hunter serien er ikke ligefrem kendt for mesterlig historiefortælling, men det har ikke forhindret Hollywood i at sætte tænderne i den populære serie, da spil i øjeblikket virker til at være det nye sort i filmbranchen.

Oprindeligt var filmen blevet udsat til 23. april 2021, men nu ser det faktisk ud til, at Monster Hunter rammer biograflærredet i 2020 - i hvert fald i USA.

Den nyeste trailer afslører nemlig en premieredato, der hedder 30. december 2020 i amerikanske biografer. Så må vi bare håbe nationen stadig står til den tid.

Filmens instruktør er Paul W. S. Anderson kendt for sine mere eller mindre succesfulde spil-til-film adaptationer. Han er i øvrigt gift med Milla Jovovich, der har hovedrollen i filmen.

Personligt så jeg gerne en 6 timer lang arthouse-film i stil med Tarkovskys mesterværker, hvor fem en halv time går med ressourceindsamling, men det er nok næppe særligt realistisk Andersons øvrige film taget i betragtning.

Monster Hunter: World

Relaterede tekster

Monster Hunter: WorldScore

Monster Hunter: World

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Svanhof

Capcom har kridtet banen op endnu en gang, og placerer bolden lige i hjørnet. Man kan ikke andet end at beundre målet.Indlæser mere indhold