Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise understøtter hverken cross-save eller cross-play mellem PC og Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige nu er der en bevægelse hos spillere verden over, der kræver bredere sammenhæng imellem forskellige platforme, når det gælder online-orienterede spil. Det har gjort at der eksempelvis er crossplay imellem PS5 og Xbox Series i mange store spil, men det lader ikke til at gnide af på Nintendo.

Capcom er blevet spurgt af mange fans om hvorvidt Monster Hunter Rise-spillere på PC og Switch vil kunne spille sammen, eller om man vil kunne overføre save-filer imellem de to platforme, men ak nej. I en besked på Twitter skriver de følgende:

"We've heard your requests for Cross-Save / Cross-Play for #MHRise & #Sunbreak, but unfortunately, after looking into it throughout the development process, we found we are unable to implement it this time. As always, we appreciate your continued feedback and support."

Påvirker det din købsbeslutning?

Monster Hunter Rise

Relaterede teksterIndlæser mere indhold