Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise: Sunbreak får lanceringsdato i ny trailer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Monster Hunter Rise udkom sidste år til Nintendo Switch og blev øjeblikkeligt en succes på platformen. Tilbage i januar udkom action-rollespillet også til PC, hvor endnu flere spillere kastede sig ud i den hektiske monsterjagt.

I alt har spillet solgt mere end 8 millioner eksemplarer - et salgstal Capcom satser på at forøge gennem lanceringen af udvidelsen Monster Hunter Rise: Sunbreak.

Capcom lover "massive" tilføjelser heriblandt en ny hub, en ny region, nye monstre, nye angreb og meget andet. Du kan se lidt nærmere på udvidelsen i traileren herunder, hvor spillets udgivelsesdato også afsløres.

Monster Hunter Rise: Sunbreak udkommer den 30 juni til både PC og Nintendo Switch, og udvidelsen kræver grundspillet for at kunne anvendes.

HQ
Monster Hunter Rise

Relaterede teksterIndlæser mere indhold