Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Last of Us: Part II

Modder støder på Battle Royale-referencer i The Last of Us: Part II-kildefiler

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I The Last of Us, og The Last of Us: Part II, skal mennesker overleve i en brutal verden fyldt til randen med trusler og farer. Det ville, med andre ord, være et glimrende univers at bruge til en Battle Royale-baseret oplevelse, og noget kunne måske tyde på, at Naughty Dog arbejder på netop det.

De arbejder nemlig fortsat på en multiplayer-komponent til spillet, og én grundig spiller mener at have fundet beviser på, at Battle Royale bliver en del af den her suite. Speclizer har brugt masser af tid på at grave i kildefilerne på spillets diverse opdateringer, og mener nu at have fundet noget spændende.

Han er stødt på en kort, og adskillige andre items, som han mener henviser til en form for Battle Royale-baseret oplevelse. Kortet viser en ret stor åben verden, og Speclizer mener at det faktisk er for stort til at være en traditionel multiplayer-bane.

Det er det der fik ham på sporet af Battle Royale. Du kan se hans video her, for at lære mere.

The Last of Us: Part II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold