Dansk
Gamereactor
lifestyle

Mød manden, der jagter gammelt kornkasselegetøj

Med over en milliard legetøj derude er der meget at finde.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I Storbritannien er dagene med et Happy Meal-agtigt legetøj, der kommer med din kornkasse, for længst forbi, men der er mange, der stadig husker de sjove små stykker plastik, såsom en Nick Symes, der driver den lille YouTube-kanal Cerealmad.

Symes begyndte sin samling af legetøj og korn som helhed i 1970'erne og kan kun anslå, at han har samlet "masser" af begge. Han har ikke samlet konsekvent siden 70'erne, men begyndte det store arbejde igen for omkring 30 år siden efter at have gravet sin barndomskasse med kornlegetøj op.

Han opgav for det meste sin indsamlingsindsats i 2014, men har siden startet et websted kendt som cerealoffers.com, hvor han viser sine nichestykker frem som en stor kornhistoriker. Han har endda formået at tjene nogle anstændige penge på at sælge nogle af sine stykker, såsom en Doctor Who kornkasse, der tjente ham £ 400.

Med legetøj til kornkasser ikke mere, er Symes en af nøglefigurerne, der holder fast i deres arv. Det ser ud til, at pengene er sekundære for den 57-årige, da han mener, at nutidens børn endda er berøvet, fordi de ikke får glæden ved et kornkasselegetøj.

Dette er en annonce:

Tak, The Guardian.

Mød manden, der jagter gammelt kornkasselegetøj


Indlæser mere indhold