Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Disney Speedstorm

Minnie Mouse giver snart konkurrenterne baghjul i Disney Speedstorm

Den klassiske karakter tilføjes som en bonus i spillets kommende tredje sæson, der ellers handler om Lilo & Stitch.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom det stadig er et Early Access-projekt, har udvikleren Gameloft støt introduceret mere og mere indhold i kart-raceren Disney Speedstorm, lige siden spillet udkom tilbage i april. I næste uge starter den tredje sæson af spillet, og den bringer en masse nyt indhold med sig.

Mens størstedelen af det nye indhold er bygget op omkring Lilo & Stitch, herunder et nyt miljø, masser af tilpasningsgenstande og fem nye racerkørere (Lilo, Stitch, Jumba, Captain Gantu og Angel), kommer der også en bonusracer, som ikke har noget med den Hawaii-baserede film at gøre.

Det drejer sig om Minnie Mouse, hvilket betyder, at du snart vil kunne spille som en af de ældste og mest ikoniske Disney-figurer. Gameloft har i den forbindelse også lanceret en trailer, der viser Minnie med sømmet i bund.

Sæson 3 af Disney Speedstorm starter den 1. august.

HQ
Disney Speedstorm

Relaterede tekster

0
Disney SpeedstormScore

Disney Speedstorm

ANMELDELSE. Skrevet af Petter Hegevall

Asphalt-udviklerne Gameloft har skabt en livløs, upersonlig og direkte grådig udgave af Mario Kart, og vi er ikke synderligt imponerede.Indlæser mere indhold