Dansk
Gamereactor
nyheder
Middle-earth: Shadow of Mordor

Middle-earth: Shadow of Mordor var i starten et Batman-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Monolith Productions var ikke nogen synderligt skelsættende udvikler indtil de for alvor slog igennem med Middle-earth: Shadow of Mordor. Dog lader det til at spillet ikke altid fortolkede Tolkiens ekspansive univers, men snarere var et Batman-spil.

Sådan fremgår det i hvert fald i en ny video fra DoYouKnowGaming?, som er baseret på samtaler med tidligere og nuværende Monolith-ansatte.

Åbenbart brugte studiet to år på at lave et Batman-spil, men det blev i sidste ende skrottet. Dog kunne meget af teknikken benyttes i Shadow of Mordor - faktisk viser det sig at Nemesis-systemet i starten blev skabt til Batman-spillet.

Ikke bare det, et andet Lord of the Rings-spil var også under udvikling, hvor der var fokus på co-op imellem en elver og en dværg, men også dette blev skrottet af Warner Bros. Dog må man sige at Shadow-serien har nydt godt af stor succes. Det forventes desuden at de arbejder på en efterfølger til Middle-earth: Shadow of War.

Middle-earth: Shadow of Mordor

Relaterede tekster

Middle-earth: Shadow of MordorScore

Middle-earth: Shadow of Mordor

ANMELDELSE. Skrevet af Bengt Lemne

Monolith Productions giver os en helt ny historie fra Middle-earths mørke afkroge, og den både underholder og griber.Indlæser mere indhold