Dansk
Gamereactor
nyheder
Child of Eden

Microsoft tænkte sig ikke om

Mielke undrer sig over pressekonferencen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis navnet James Mielke ikke siger dig noget, bør vi her fortælle at han foruden at have været redaktør på spilbladet EGM i flere år, er en af de mest udtalte spiljournalister i branchen, og har lavet nogle af de mest kendte interviews.

Mielke arbejder nu for Q-Entertainment som producent, og har i forbindelse med Microsofts E3 pressekonference udtalt at han synes de ødelagde for for sig selv, ved ikke i højere grad at fokusere på Q-Entertainments Child of Eden.

"Microsoft "f***ed up big time" sagde han ifølge CVG, og fulgte op med "They had a chance to feature it for Kinect but decided to focus on family-friendly games like what's on Wii."

Han fortsætter og fortæller hvordan de fleste der så spillet på Ubisofts stander blev blæst bagover, samt hvordan selveste Shigeru Miyamoto skulle have slået et smut forbi for at få en demonstration af spillet, fra manden bag projektet Tetsuya Mizuguchi. Miyamoto-san skulle endda havde kaldt spillet for "Game of the Show".

Det er svært ikke at være bare en smule enig med Hr. Mielke...

Child of Eden
Child of Eden
Child of Eden
Child of Eden

Relaterede tekster

9
Child of EdenScore

Child of Eden

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Redaktionens største Rez-fan har ventet ti år på Mizuguchis spirituelle efterfølger og fortæller om det har været ventetiden værd. Læs anmeldelsen lige her...Indlæser mere indhold