Dansk
Gamereactor
nyheder
Starfield

Microsoft siger at de fastholdte den gamle spilprissætning så længe de kunne

"Something had to give".

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig afslørede Microsoft at 2023's store Xbox-flagskibstitler, Starfield, Redfall og Forza Motorsport, for bare at nævne nogle få, vil koste $69,99 i stedet for de traditionelle $59,99. Det er en prissætning Sony først bragte på bane, men som hurtigt blev kutyme blandt mange, og som er blevet retfærdiggjort igennem stigende omkostninger på de store spil.

I den seneste udgave af Second Request-podcastet fortæller Xbox-chef Phil Spencer, at de i sidste ende var "tvunget" til at hæve prisen:

"Pricing is always something that we're conscious of and the impact it has on our customers, and there's multiple things that we can price in our platform. There's obviously the price of the consoles themselves, the price of the games, the price of the subscription, and just given our economic realities right now, something had to give in terms of us continuing to run the business with the increased cost basis that we had."

Blandt andet kanaler som SkillUp har kritiseret det her argument, og har kaldt det for direkte løgnagtigt at kalde det "nødvendigt". Han siger at det kun er "nødvendigt" i den forstand at virksomhederne ønsker at kunne fremsætte samme vækst og omsætning som før. Hvad synes du?

Starfield

Relaterede tekster

StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Det er endelig tid til at udforske rummet i Bethesdas første nye spilserie i over 25 år. Er drømmen om Skyrim i rummet gået i opfyldelse?



Indlæser mere indhold