Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo 4

Microsoft overvejede Gearbox som udvikler bag Halo 4

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Halo 4 endte godt nok som et ganske kontroversielt kapitel i den elskede serie, men mange var ganske tilfredse med studiet 343 Industries' arbejde, og det kostede da også Microsoft mange penge at skabe et nyt studie til serien fra bunden af.

Sådan var de originale planer dog ikke. Faktisk overvejede Microsoft at outsource ansvaret for serien efter bruddet med Bungie, og det var faktisk studiet bag Borderlands (og Aliens: Colonial Marines og Duke Nukem Forever), Gearbox Software, der var i kikkerten.

I et interview med IGN Unlocked fortæller 343-chef Bonnie Ross at Microsoft overvejede en række muligheder efter bruddet med Bungie.

De lavede PC-udgaven af Halo: Combat Evolved, og dermed blev de overvejet som et muligt bud på et hjem for serien. Dog endte det naturligvis at blive 343 Industries der overtog ansvaret. I dag arbejder de på Halo Infinite.

Halo 4

Relaterede tekster

Halo 4Score

Halo 4

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Efter at have ligget på køl i det yderste af en fjern galakse, rejser Master Chief sig mod mørke kræfter atter engang.

Master Chief på vej som motorcykel-hjelm

Master Chief på vej som motorcykel-hjelm

NYHED. Skrevet af Lee West

Den her er ganske enkelt så lækker, at redaktionen overvejer at begynde at køre motorcykel bare for at kunne være ekstra nørdet og føle sig som en stjerne i Microsofts...

Rygte: Halo 1-4 på vej til Xbox One

Rygte: Halo 1-4 på vej til Xbox One

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Microsoft har tænkt sig at genudgive Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 og Halo 4 på Xbox One i nye, opdaterede udgaver. Det skriver i hvert fald Engadget, der mener at...Indlæser mere indhold