Dansk
Gamereactor
nyheder
Wild

Michel Ancel viser det PS4-eksklusive Wild frem i Paris

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Wild er det første spil fra Rayman-skaberen Michel Ancels nye udviklerhold Wild Sheep, og blev afsløret under Sonys pressekonference ved Gamescom sidste år. I år valgte Sony at holde pressekonference ved Paris Games Week istedet, og det gav derfor god mening, at det var her vi hørte mere om den interessante titel.

Titlen beskrives som et open-world survival-spil, og Ancel viste på scenen, hvordan man har mulighed for at tage styringen af forskellige dyr i verden for at klare diverse opgaver og nedlægge fjender. Han forklarede også, at ens evner er bundet til forskellige dyreånder, og hvordan man låser op for nye evner undervejs i spillet. Under gennemspilningen så vi blandt andet spilleren ride på en bjørn og styre en ørn og en kanin.

Der blev ikke nævnt nogen udgivelsesdato under pressekonferencen, men Ancel nævnte dog, at de er et lille hold, der står bag udviklingen af spillet, så det er nok en god idé at væbne sig med lidt tålmodighed. Det ser under alle omstændigheder lovende ud.

HQ
Wild
WildWild
WildWild

Relaterede tekster

3
Wild er stadig under udvikling

Wild er stadig under udvikling

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Michel Ancel tog stolt scenen ved Ubisofts E3-pressekonference for at løfte sløret for Beyond Good & Evil 2, et projekt der lader til at være stort, ambitiøst og...

3
Michel Ancel deler nyt billede fra Wild

Michel Ancel deler nyt billede fra Wild

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Michel Angel er måske mest kendt for at lave Rayman og Beyond Good & Evil, men han har også haft travlt med andre projekter på det seneste. Han arbejder nemlig også på...



Indlæser mere indhold