Dansk
Gamereactor
nyheder
Horizon Forbidden West

Metacritic vil forbedre moderation efter "review bomb"-tilfælde af The Last of Us og Horizon Forbidden West

Sikke noget...

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

"Review bombing" er blevet ret almindeligt over de seneste år, og nogle gange har det med et spils tekniske tilstand at gøre, eller måske udtalelser fra udvikleren. Men vi har også set flere gange at det er i protest over inklusionen af eksempelvis homoseksuelle karakterer. Det er sket to gange for nylig, både i The Last of Us, hvor særligt et afsnit fik en aktiv gruppe til at efterlade ret så hadefulde kommentarer i anmeldelser på Metacritic.

For nylig er det sket for Horizon Forbidden West grundet lanceringen af Burning Shores-udvidelsen, hvor der er en homoseksuel karakter, som hovedperson Aloy har mulighed for at indgå i et romantisk forhold med.

Efter disse tilfælde har Metacritic nu afsløret via en meddelelse til Eurogamer, at de ønsker at forbedre deres moderation af disse brugeranmeldelser, fordi brugeranmeldelser er for dem der vitterligt anmelder et givent produkt, og ønsker at informere andre om deres oplevelser.

"We are aware of the abusive and disrespectful reviews of Horizon Forbidden West Burning Shores. We are currently evolving our processes and tools to introduce stricter moderation in the coming months".

Horizon Forbidden West

Relaterede teksterIndlæser mere indhold