Dansk
Gamereactor
nyheder
Crysis

Mere info om Crysis til konsol

EA bekræfter rygterne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi kunne tidligere på ugen fortælle om planerne om at bringe Crysis til konsol. Nu er EA og Crytek på banen med mere officielle udmeldinger.

"Vi er ekstremt stolte over, hvad vi har bedrevet med Crysis. Vores mål var at skabe en ny generation af FPS-spil, som endte med at blive en milepæl, når det gælder spilkvalitet - og stadig er det for mange spillere her fire år senere," siger Cevat Yerli, CEO hos Crytek og fortsætter: "Ved at overføre singleplayer-kampagnen til konsollerne, føler vi, at vi igen sætter nye kvalitets-standarder for download-spilgenren."

Xbox LIVE og PlayStation Network er platformene, hvor vi til oktober, 2011, kan spille løs.

EA skriver:

Skydespilsfans vil kunne downloade en modificeret og forbedret udgave af den prisvindende singleplayer-kampagne fra det originale Crysis - nu omformet specielt til konsolfolket ved hjælp af Crytek's banebrydende CryENGINE3, som sikrer nye lyseffekter og en lang række andre visuelle forbedringer... Nu er den originale, prisvindende singleplayer-kampagne fra det oprindelige spil fra 2007 blevet finpudset til Xbox LIVE og PlayStation Network med bl.a. optimeret nano-dragt-styring, forbedrede kampoplevelser og fuld stereoskopisk 3D-understøttelse.

Rygterne indikerer en pris omkring 100 kroner (1200 MS point og en udgivelsesdato mellen den 11. og 15. oktober).

Crysis

Relaterede tekster

4
CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Med hyperavancerede nanodragter, aliens og nordkoreanske kamptropper har Crysis endelig fundet vej til konsollerne, efter næsten fire års ventetid. Men holder det stadigvæk, nu hvor vi har spillet fortsættelsen?

CrysisScore

Crysis

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Iført i Nanodragt og med spritnyt isenkram mellem hænderne, har Nicolas Elmøe indtaget Cryteks utrolig smukke Crysis. Men er det andet end flotte effekter?Indlæser mere indhold