Dansk
Gamereactor
lifestyle

Mercedes-Benz får springet på Tesla med niveau 3 automatiseret kørsel

Det vil give en chauffør endnu mere frihed uden at skulle kontrollere et køretøj.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For det meste har det virkelig virket som om Tesla har været guldstandarden for automatiserede kørselsfunktioner, men det har tilsyneladende ændret sig. Fordi Mercedes-Benz har meddelt, at den har opnået Level 3 automatiseret kørsel, og at den først vil blive sat i forbrugerbiler til 2024-serien S-Class og EQS Sedans, der skal bruges i visse stater i USA.

Det, der adskiller Level 3 fra Level 2, der findes i andre biler, er stort set mere førerfrihed, herunder evnen til faktisk at se væk fra vejen for at se en film, tale med en passager, spille et spil osv., Mens bilen styrer og kører op til en hastighed på 40 mph.

Dette system er kendt som Drive Pilot og som Mercedes-Benz's chief technology officer, Markus Schäfer udtaler: "Vores DRIVE PILOT tager et stort skridt fremad for at opnå det og placerer os i spidsen for innovation inden for det afgørende vigtige område automatiseret kørsel. DRIVE PILOT viser endnu en gang, at vores pionerånd er en del af vores DNA."

Det skal siges, at dette i øjeblikket kun er tilladt i staten Nevada, men at Mercedes-Benz presser på for overholdelse i Californien og andre steder.

Dette er en annonce:
Mercedes-Benz får springet på Tesla med niveau 3 automatiseret kørsel


Indlæser mere indhold