Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo 4

Master Chief på vej som motorcykel-hjelm

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den her er ganske enkelt så lækker, at redaktionen overvejer at begynde at køre motorcykel bare for at kunne være ekstra nørdet og føle sig som en stjerne i Microsofts Halo. Vi er dog ikke helt sikre på, at det vil gøre undere for trafiksikkerheden i Danmark at slippe os løs på de danske veje med fornemmelsen af, at vi er Master Chief.

Det amerikanske firma Neca har nemlig en ganske lækker sag på vej i form af den såkaldte Master Chief Modular Motorcycle Helmet.

Hjelmen, der er sat til udgivelse i juli, er godkendt til seriøs brug. Vi tvivler dog på, at vi ville kunne være seriøse særligt længe, men det er nok næppe, hvad der menes med den betegnelse.

Hvad siger I til den?

Halo 4

Relaterede tekster

Halo 4Score

Halo 4

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Efter at have ligget på køl i det yderste af en fjern galakse, rejser Master Chief sig mod mørke kræfter atter engang.

Master Chief på vej som motorcykel-hjelm

Master Chief på vej som motorcykel-hjelm

NYHED. Skrevet af Lee West

Den her er ganske enkelt så lækker, at redaktionen overvejer at begynde at køre motorcykel bare for at kunne være ekstra nørdet og føle sig som en stjerne i Microsofts...

Rygte: Halo 1-4 på vej til Xbox One

Rygte: Halo 1-4 på vej til Xbox One

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Microsoft har tænkt sig at genudgive Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 og Halo 4 på Xbox One i nye, opdaterede udgaver. Det skriver i hvert fald Engadget, der mener at...Indlæser mere indhold