Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Spider-Man 2

Marvel's Spider-Man 2-forfatter siger at spillet sigter efter "Fall 2023"-udgivelse

Informationen er blevet fjernet efter pressen opdagede det.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det var den originale plan at Marvel's Spider-Man 2 skulle udkomme i 2023, men vi har intet hørt, udover den originale teaser, så er det egentlig stadig planen? Ja, det lader det til, for en der lige nu aktivt arbejder på projektet er kommet til at afsløre lidt om den nuværende lanceringsstrategi.

En Twitter-bruger ved navn @EvanFilarca opdagede at en af de centrale manuskriptforfattere på spillet, Jamie Meyer, var kommet til at skrive følgende på hendes personlige hjemmeside:

"Currently on the writing team for the upcoming Spider-Man 2 (release fall 2023) and Wolverine games (release TBD) for Insomniac Games/Sony Interactive."

Se "Fall 2023" er ret nye information, selvom at det bare forstærker 2023-lanceringsplanen vi allerede kendte til. Mon ikke snart vi ser mere til spillet?

Marvel's Spider-Man 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold