Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Spider-Man 2

Marvel's Spider-Man 2 solgte over seks millioner eksemplarer på under en måned

Godt klaret, Insomniac. Virkelig godt klaret.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nogle af jer har måske stærke holdninger omkring massemediernes ansvar i forhold til de informationer der er sluppet ud igennem det her læk, og vi føler også med Insomniac. Vi kommer aldrig til at dele concept art, gameplay-optagelser eller direkte fremvise andet lækket materiale. Men i forhold til de faktuelle oplysninger der nu er offentligt kendt, så kan vi heller ej lade som om at den her information ikke eksisterer. Som Jeff Grubb siger, så er det nyheder, og vi er et nyhedssite. Men det betyder ikke at vi ikke tager stilling, det gør vi altid. Du kommer til at finde denne paragraf før en række af de nyheder om Insomniac-lækket i løbet af dagen. Tak for jeres forståelse.

Lige nu er det ikke særlig sjovt at være Insomniac Games. Masser af information om deres fremtidige planer er sluppet ud via et ondsindet hacker-angreb, men i det mindste kan de lade sig trøste af det faktum, at de netop har udgivet et meget, meget populært spil.

Vi snakker naturligvis om Marvel's Spider-Man 2, for det fremgår ligeledes af de lækkede filer, at spillet er gået som varmt brød i ugerne siden lanceringen d. 20 oktober. Som GamingBolt skriver står der nemlig i lækkede slides fra en intern præsentation, at spillet havde formået at rykke 6.1 millioner eksemplarer omkring d. 12 november, altså omtrent tre uger efter lanceringen.

De solgte altså yderligere en million mellem d. 31 oktober og d. 12 november, og vi er sikre på at det vil forblive populært det næste lange stykke tid, ligesom det originale spil.

Du kan jo passende læse vores anmeldelse her.

Marvel's Spider-Man 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold