Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Spider-Man 2

Marvel's Spider-Man 2 mangler ikonisk bygning

New York er smukkere end nogensinde, men mangler, hvad der engang var verdens højeste bygning.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Marvel's Spider-Man 2 klart har forbedret sig visuelt i forhold til det første spil, kommer vi til at mangle et centralt stykke New York-arkitektur.

Insomniac har bekræftet over for New York Times, at de ikke kunne nå til enighed med ejerne af rettighederne til den ikoniske skyskraper Chrysler Building.

Bygningen, der med sine 319 meter kortvarigt var verdens højeste tilbage i 1930'erne, var heller ikke til stede i 2020's Spider-Man: Miles Morales, men interessant nok var den at finde i det originale Spider-Man fra 2018.

Vi tror stadig, at New York bliver en fantastisk by at udforske, og som man kan se på skærmbilledet herunder, er der vel nok tale om den flotteste gengivelse af millionbyen siden Liberty City i Grand Theft Auto IV.

Marvel's Spider-Man 2 udkommer den 20. oktober til PlayStation 5.

Marvel's Spider-Man 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold