Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Avengers

Marvel's Avengers-støtten lader til at ophøre i 2023

En ny rapport bekræfter et tidligere rygte om det selvsamme.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig kunne en etableret Avengers-insider berette, at Crystal Dynamics' støtte til spillet så småt er ved at ophøre, og det er ikke kommet som nogen umiddelbar overraskelse, det lave antal aktive spillere taget i betragtning.

Dette bakkes nu op af en ny rapport fra Miller Ross, der slår fast at støtten vil ophøre i 2023. Ovre hos Exputer fremgår det, at selvom at der meget vel kan komme nyt indhold inden støtten helt ophører næste år, så synger spillet på sidste vers.

Artiklen peger på mangel på ressourcer fra Square Enix til at fikse afgørende tekniske og indholdsmæssige problematikker i tide, som værende en af de centrale grunde til spillets mangelfulde modtagelse.

"Requests for additional team members were routinely denied while unfeasible deadlines loomed, which saw crucial work either being passed off to the now-defunct Square Enix Montreal "for free" as one source tells me, achieved after grueling amounts of unpaid overtime, or simply not done as was often the case."

Marvel's Avengers

Relaterede teksterIndlæser mere indhold