Dansk
Gamereactor
lifestyle
The Super Mario Bros. Movie

Marios støvler er skabt i det virkelige liv

Red Wing Shoes har lavet støvlerne til at markere The Super Mario Bros. Movie.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige før weekenden rapporterede vi om den endelige trailer til The Super Mario Bros. Movie, en trailer, der viste Mario og Donkey Kong slå sig sammen, samt en længere Mario Kart sektion. Men nu for at tilføje til dette, har skohåndværker, Red Wing Shoes afsløret, at det er gået sammen med Nintendo og Illumination for at skabe rigtige versioner af Marios støvler.

"Pixel-for-stitch" -rekreationerne brugte "ældre metoder og innovative materialer" til at skabe et virkelig flot par støvler. Da disse er den "officielle støvle af Super Mario Bros. Plumbing", er de også konstrueret med en forstærket tåboks og en afrundet hæl med en hælpude, der har "state-of-the-art svampe-infunderede materialer, der fejrer Marios signaturevner", alt sammen for at beskytte bæreren på jobbet.

Fangsten med denne støvle er dog, at den ikke vil blive solgt nogen steder, da Red Wing Shoes har bekræftet, at "støvlerne ikke er til salg". I stedet må vi bare gawk og ønske, at vi kunne have fået fingrene i et par af disse spark.

The Super Mario Bros. Movie
Dette er en annonce:

Relaterede teksterIndlæser mere indhold