Dansk
Gamereactor
nyheder
Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 har nu solgt mere end 50 millioner eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det hører til de absolutte sjældenheder, at et spil runder 50 millioner solgte eksemplarer. Faktisk var det indtil for nylig kun sket seks gange i historien, men nu runder et syvende spil den flotte milepæl.

Nintendo har i forbindelse med præsentationen af deres seneste kvartalregnskab afsløret en række nye salgstal, og her fremgår det, at Mario Kart 8 nu har solgt 51,8 millioner eksemplarer.

Det seneste kapitel i den populære gokart-serie udkom oprindeligt til Nintendo WiiU i 2014, inden den forbedrede Mario Kart 8 Deluxe udkom til Nintendo Switch i 2017. Den originale version udgør blot 8,46 millioner af de solgte eksemplarer, men det er faktisk imponerende nok, da det svarer til, at mere end halvdelen af alle Nintendo WiiU-ejere købte spillet.

Historiens bedst sælgende spil er Minecraft med 238 millioner solgte eksemplarer på tværs af alle platforme, mens Grand Theft Auto V på andenpladsen har solgt lidt over 150 millioner eksemplarer. Den nærmeste rival fra Mario Kart-serien er Mario Kart Wii, der blev solgt i omtrent 37 millioner eksemplarer.

Mario Kart 8 er både det bedst sælgende spil nogensinde på Nintendo WiiU og Nintendo Switch.

Mario Kart 8 Deluxe

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold