Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

LoL Worlds var den mest sete esportsbegivenhed i 2019

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Esportsbranchen vokser sig bare større og større hvert eneste år, og det skyldes primært at der konstant strømmer flere og flere faste seere til, som finder kampene, stemningen og turneringerne interessante. Men hvilken en begivenhed var så den mest populære i 2019?

Ja, det må man sige var League of Legends World Championships, som i 2019 endnu en gang var den mest sete esportsbegivenhed samlet set. Denne nyhed kommer fra Esports Charts, som har udgivet en række aktivitetsstatistikker om sidste års turnering.

Mere specifikt blev der set 137 millioner timers Worlds, som udgør en stigning på hele 66% sammenlignet med 2018's turnering, og det må siges at være en magtdemonstration overfor de 88 millioner timers The International der blev set i 2019. Efter disse er IEM Katowice Major, hvor der blev set 53 millioner timer.

Hele 3.9 millioner seere så med på én gang i semifinalen, som er en stigning på 94% sammenlignet med sidste år.

League of Legends
Photo: Riot Games

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold