Dansk
Gamereactor
nyheder
Like a Dragon: Infinite Wealth

Like a Dragon: Infinite Wealth bliver det længste i serien

Det bliver også længste spil hidtil fra skaberne bag Yakuza- og Judgement-spillene.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I et interview med mediet Game Watch udtaler Masayoshi Yokoyama, produceren bag Like a Dragon-spillene, at det næste skud på stammen, Like a Dragon: Infinite Wealth, ikke alene bliver det længste i serien, men også det længste spil, Ryo Ga Gotoko Studio nogensinde har lavet.

Det er ikke så lidt taget i betragtning af, at det japanske udviklerhold altid har lavet forholdsvis lange spil, herunder Yakuza- og Judgement-spillene. Faktisk er det nye spil rig på så mange timers spilletid, at der skal mere end to døgnere til for at gennemføre det, udtaler Yokoyama.

Ryo Ga Gotoku Studio-produceren stiller med andre ord et meget langt spil i udsigt til fans af serien, men det fordrer nok også uundgåeligt de oldgamle spørgsmål: hvad er bedst? Kvantitet eller kvalitet? Eller kan man få begge dele på en gang?

Om det ene eller andet er tilfældet for Like a Dragon: Infinite Wealth, kan spillere verden over dømme for sig selv, når spillet udkommer den 26. januar 2024. Indtil da kan man spille det nyligt udgivne Like a Dragon: The Man Who Erased His Name, som Anders Fischer også har anmeldt her på Gamereactor.

Like a Dragon: Infinite Wealth

Relaterede tekster

6
Like a Dragon: Infinite WealthScore

Like a Dragon: Infinite Wealth

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Ryu ga Gotoku Studio er på kometkurs, og den gode stime fortsætter heldigvis med det seneste centrale kapitel i den populære serie.Indlæser mere indhold