Dansk
Gamereactor
lifestyle

Porsche fejrer sit 75 års jubilæum med special edition sportsvogn

Vision 357 hylder mærkets originale roadster, 356.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er 75 år siden, at Porsche først begyndte at skabe biler. 75 år med at skabe nogle af de mest ikoniske og elskede køretøjer nogensinde, og for at markere denne monumentale milepæl har bilproducenten meddelt , at den hylder sin første roadster (356) ved at skabe en specialudgave bil kendt som Vision 357.

Denne sportsvogn bruger 356 som grundlag for sit design-DNA, hvor Porsche beskriver deres designproces som et forsøg på at mindes den historiske arketype og samtidig visualisere fremtiden.

Bilen vil også blive bygget på den teknologiplatform, der gav os 718 Cayman GT4 RS, og for at tilføje til dette får vi at vide, at Porsche viser bilen frem ved den igangværende Volkswagen's Group's DRIVE-begivenhed i Berlin, hvor bilen forbliver udstillet indtil midten af februar, før den går til South by Southwest i Austin i marts, og andre begivenheder bagefter.

Det er overflødigt at sige, som du kan se på billedet nedenfor, at det er en ret slående bil, der bestemt gør tricket for at markere 75 års Porsche.

Dette er en annonce:
Porsche fejrer sit 75 års jubilæum med special edition sportsvogn


Indlæser mere indhold