Dansk
Gamereactor
lifestyle

Aston Martin sender den nuværende DBS-generation afsted med sin mest kraftfulde Super GT til dato

Det er kendt som Aston Martin DBS 770 Ultimate.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Aston Martin er blevet et af de mest ikoniske bilmærker i verden og en national skat for britiske beboere. Bilmærket har eksisteret i generationer og givet verden masser af slående og spændende køretøjer, herunder DBS-serien af biler, der blev fremtrædende som James Bonds foretrukne køretøjer.

Til dette formål har Aston Martin faktisk afsløret , at det snart vil afrunde den nuværende DBS-æra og vil afslutte tingene med en sidste bil, som vil være den mest kraftfulde, der nogensinde er faldet ind i denne familie af biler.

Det vil blive kendt som Aston Martin DBS 770 Ultimate, og vil have en twin-turbo V12-motor under emhætten samt prale af en række nye designændringer til DBS-formlen, herunder til frontsplitteren, bagdiffusoren, køling og aerodynamiske pakker.

Køretøjet vil være et begrænset produkt med kun 499 enheder fremstillet i alt globalt, og det vil faktisk begynde at levere til dem, der allerede har bestilt en i 3. kvartal 2023, med produktion starter i 1. kvartal 2023.

Dette er en annonce:

Der er ingen omtale af prisen på Aston Martin DBS 770 Ultimate i pressemeddelelsen, men du kan tage et kig på den meget slanke bil nedenfor.

Aston Martin sender den nuværende DBS-generation afsted med sin mest kraftfulde Super GT til dato


Indlæser mere indhold