Dansk
Gamereactor
lifestyle

Apple annoncerer ny HomePod i fuld størrelse

Det kan ligne HomePod 1.0, men der er nogle væsentlige ændringer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Apple har netop annonceret den nye HomePod 2.0, en efterfølgermodel til den originale HomePod, som blev afbrudt for to år siden uden opgradering til at erstatte den.

Dette betød, at hvis du ville have en HomePod, skulle du nøjes med mini. Den nye HomePod 2.0 ser dog ud til at være en ordentlig opgradering fra den originale model, selvom deres design er meget ens. Den nyere generation af HomePod har nogle vigtige nye funktioner, herunder lydgenkendelse til nødsituationer (selvom dette vil blive tilføjet i en opdatering i foråret), nye sensorer og drives af S7-chippen. Det har også understøttelse af Matter, hvilket betyder, at det kan oprette forbindelse til dine enheder rundt om i huset.

HomePod 2.0 kommer i hvid og midnat og har den oplyste topoverflade, der kan findes på mini. Det ser ud til, at nogle elementer er blevet fjernet fra originalen, da de samlede diskanthøjttalere i HomePod 2.0 er blevet bragt ned fra syv til fem, og antallet af mikrofoner er faldet fra seks til fire.

Prissætningen for HomePod 2.0 sætter den til $ 299, hvilket er $ 50 mindre end hvad den originale HomePod først solgte for. Det skal dog bemærkes, at tallet efter et vist kedeligt salg også faldt til $ 299.

Dette er en annonce:

Er du begejstret for den nyeste HomePod?

Apple annoncerer ny HomePod i fuld størrelse


Indlæser mere indhold