Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Lies of P

Lies of P får officielt en fysisk lancering

Spillet er måske større end først antaget?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lies of P står til at blive blandt årets mest interessant lanceringer, idet det kombinerer en meget mørkere udgave af Pinocchio-fortællingen med Soulsborne-mekanikker. Det lander til august på PC, Xbox og PlayStation, og vi ved nu at der også er en fysisk lancering under opsejling.

Dette har Sarah Hoeksma, der er marketingschef hos Fireshine Games slået fast. Og det er åbenbart dem, og ikke udgiver NEOWIZ, der skal stå for den fysiske lancering:

"We are delighted to have partnered with Neowiz to release the physical version of Lies of P in western markets later this year. As one of the most anticipated games of 2023, we can't wait for players to step into this deeply dark take on a classic tale and experience the adventure awaiting them."

Du kan se forsiderne herunder:

HQ
Lies of PLies of P

Relaterede tekster

Lies of PScore

Lies of P

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Vi har spillet den makabre fortolkning af Pinocchio for at se, om det står ud i den overmættede action-RPG genre.Indlæser mere indhold