Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

LG UltraGear er tilbage som LEC's skærmpartner i 2023

Spillere vil konkurrere på en helt ny skærm.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Riot Games har meddelt, at det har forlænget sin aftale med LG og holder teknologimærkets UltraGear-division bundet til League of Legends European Championship som sin officielle skærmpartner for det næste år.

Aftalen vil se LEC-spillere konkurrere på en helt ny skærm fra UltraGear-serien, specifikt 25GR75FG, som kan prale af en 360Hz-skærm og en responstid på et millisekund.

"Vi er glade for at kunne annoncere fortsættelsen af vores partnerskab med LG for den kommende LEC 2023-sæson." sagde Eva Suarez, Head of Partnerships Esport EMEA. "Vi er dedikerede til at give vores spillere den bedst mulige oplevelse, og den nye LG UltraGear-gamingskærm vil tilbyde EMEAs førende LoL Esports-professionelle fremragende billedkvalitet, når de er på LEC-scenen."
Med hensyn til hvornår vi får disse nye skærme i aktion, vil det være, når LEC vender tilbage til sin 2023-sæson, som tilfældigvis er i denne weekend, den 21. januar.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold