Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

LEC indfører sportslige finansielle regler, der sigter mod at "skabe et økonomisk bæredygtigt miljø"

Det vil reelt være et omkostningsloft, som holdene skal overholde.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

League of Legends EMEA Championship har annonceret, at de vil introducere et nyt sæt Sporting Financial Regulations, der sigter mod at "skabe et økonomisk bæredygtigt miljø for sine professionelle spillere, partnerhold og selve ligaen".
Dette træder i kraft i starten af 2024-sæsonen og vil se holdene skulle holde den samlede sum af sine fem bedst betalte spilleres lønninger under en vis tærskel, alt sammen i et forsøg på at forhindre uholdbar udgiftspraksis. Håbet er, at dette også vil forbedre konkurrencen omkring LEC, hvor FSR i det væsentlige tjener som et omkostningsloft, der pålægges LEC-hold.

SFR Spend beregnes ved at se på udgiftsintervallet i et team for at oprette en SFR Threshold. Dette vil også tage højde for yderligere ting såsom LEC-spillerlønninger, League Revenue Pool, holdets økonomiske data og mere, og når Threshold er på plads, vil ethvert hold, der formår at overskride det, stå over for en SFR Fee.

Dette gebyr fordeles halvt til LEC-hold, der overholder reglen, og halvdelen til tier-to-siden af EMEA LoL esports-scenen.

Den eneste undtagelse fra reglen vil være, hvis en spiller indgik en kontrakt med et hold under eller før 2023 LEC Season Finals.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold