Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

League of Legends-værtinde Froskurinn får ikke forlænget kontrakt med LEC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

League of Legends European Championship kommer snart til at miste én af deres mest genkendelige ansigter. Den ret ikoniske værtinde Indiana "Froskurinn" Black kommer nemlig ikke til at være med i den næste sæson. Dette har hun afsløret via Twitter. Det lader til at være hendes beslutning ikke at forlænge sin kontrakt med LEC.

Froskurinn har primært arbejdet som værtinde på diverse udsendelser, men har i stedet valgt at bevæge sig ind i mere management-baseret arbejde.

"I have decided not to re-sign with the LEC for the 2021 season," said Froskurinn. "I cannot reveal the next steps yet, but I've always felt strongly about moving into management and development positions. I wish the LEC broadcast, teams, and fans the very best. I absolutely loved it there."

LEC starter allerede d. 22 januar.

League of Legends
LEC

Relaterede teksterIndlæser mere indhold