Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

League of Legends-spillere i Iran og Syrien er blevet bandlyst

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

League of Legends er et af de mest populære spil i verden, og det er ikke bare i lande som Danmark, men i helt anderledes lande som Syrien og Iran, men her for nylig blev det gjort umuligt for spillere fra netop de to lande at logge ind i Riot Games' spil.

Ja, siden i forgårs har spillere derfra ikke kunne tilgå League of Legends, og ifølge Riot Games så er det per instruktion fra den amerikansk regering. I en meddelelse på deres forum skriver de følgende:

"Due to U.S. laws and regulations, players in your country cannot access League of Legends at this time. Such restrictions are subject to change by the U.S. government, so if and when that happens, we will look forward to having you back on the rift."

Det lader ikke til at Riot Games har haft meget at skulle have sagt, og det vides endnu ikke om dette ban vil forblive på plads længe endnu.

League of Legends
Photo: Riot Games

Relaterede teksterIndlæser mere indhold