Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

League of Legends Worlds Finals finder sted til november

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Riot Games har annonceret, at den næste League of Legends Worlds Finals vil finde sted d. 6. november. Turneringen vil foregå på Universiade Sports Centre i Shenzhen, Kina, der normalt er hjemmebane for fodboldholdet Shenzen F.C., skriver The Esports Observer.

Der er endnu ikke meldt noget ud om, de turneringer der leder op til selve finalerne, men vi ved der bliver tale om en stor begivenhed, da Universiade Sports Centre kan huse op til 60.000 tilskuere; en stor kontrast til de små forsamlinger, der har været til stede ti de få live-begivenheder over de sidste par måneder.

Det bliver tredje år i træk, at verdensmesterskaberne bliver afholdt i Kina, hvilket blandt andet skyldes, at det ikke har været muligt at spille for et stort publikum i Nordamerika på grund af Covid-19 pandemien.

League of Legends
Photo: LoL Esports

Relaterede teksterIndlæser mere indhold