Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

LCK's Nongshim RedForce har frigivet en flok af sine spillere

Og signeret en masse nye ansigter.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

League of Legends Champions Korea-holdet Nongshim RedForce har meddelt, at det har foretaget en temmelig stor masse ændringer i sin aktive liste. Konkret har holdet besluttet at frigive hele sin tidligere aktive trup på syv spillere og har allerede flyttet og skrevet kontrakt med fem udskiftningsspillere.

Så Kim "Canna" Chang-dong, Lee "Dread" Jin-hyeok, Gwak "Bdd" Bo-seong, Jang "Ghost" Yong-jun, Lee "Effort" Sang-ho, No "SnowFlower" Hoi-jong og Lim "Ccomet" Hye-sung er alle ude af holdet.

Og Park "DnDn" Geun-woo, Lee "Sylvie" Seung-bok, An "FIESTA" Hyeon-seo, Ha "Vital" In-seong og Jeong "Peter" Yoon-su er alle på holdet i stedet.

Da holdet talte om at bringe denne nye samling af navne, sagde holdet: "Drømte over tre år som en. En ny generation af NS RedForce er endelig på LCK-scenen."

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold