Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Lær mere om The Division 2's kommende udvidelse Warlords of New York

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Warlords of New York is kun begyndelsen af det andet år for The Division 2, og Sæson 1, også kaldet "Shadow Tide" er live lige nu. Hvad kan du dog forvente af resten af sæsonen? Vi vidste du ville spørge, så derfor besvarer vi alle jeres spørgsmål i videoen herunder.

HQ

Så er Warlords of New York-udvidelsen endelig landet, og det er tid til at gøre status, og finde ud af hvad udvidelsen egentlig bringer med sig. Vi har prøvet det, og kan nu fortælle dig alt hvad du bør vide om udvidelse.

HQ

Der bliver nu for alvor sparket gang i det andet år The Division 2's liv, som Ubisoft kalder "Year 2", og det betyder masser af nyt indhold at gennemføre. Det starter med et brag, for lige om lidt kan spillere faktisk tage tilbage til der hvor det hele startede, nemlig Manhattan, hvor den første af flere udvidelser finder sted.

Den hedder Warlords of New York, og ankommer d. 3 marts. Men hvad er det præcis du kan forvente af indholdet? Vi fortæller dig alt om hvad du kan forvente.

HQ
The Division 2

Her på Gamereactor laver vi en gang imellem en aftale med en partner om at lave en eller flere informative videoer om et givent produkt. Det gør at videoen her, der dog er produceret i overensstemmelse med Gamereactor-holdet, er sponsoreret, og det kan du læse mere om ved at klikke på linket øverst oppe "Hvad er sponsoreret indhold".

Relaterede tekster

0
The Division 2: Warlords of New YorkScore

The Division 2: Warlords of New York

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

At skulle betale for en rejse tilbage til, hvor det hele startede, er det hele værd, når miljødesignet er i top, og når bosskampene er langt mere unikke, end vi er vant til.



Indlæser mere indhold