Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Konkurrencedygtig Rainbow Six: Siege kommer til Manchester i maj

Og på vej hjem til Montreal i november.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Under Six Invitational 2024-finalen, der blev afholdt i går, fremlagde Ubisoft nogle af planerne for sæsonerne 2024 og 2025 af Rainbow Six: Siege esports. Den franske udgiver afslørede flere steder for nøgleturneringer i kalenderen, og det bekræfter, at esport vil tage konkurrence over hele verden i de kommende år.

For 2024-sæsonen kan vi se frem til, at årets første Major afholdes i Manchester, alt sammen inden den anden Major tager spillet hjem til Montreal (hvor dets udviklingsstudie er baseret). 2025 Six Invitational afholdes også et sted i USA.

I henhold til sæsonen 2025 er de store placeringer endnu ikke afsløret, men 2026 Six Invitational kommer også hjem på en måde at sige, da det vil blive afholdt et sted i Frankrig.

Ingen nøjagtige oplysninger med hensyn til spillesteder eller faste datoer er blevet afsløret endnu, men det er stadig meget at være begejstret for, især for europæiske fans.

Rainbow Six: Siege

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold