Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars: Force Collection

Konami giver dig Star Wars i ægte retrostil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Når Star Wars: Battlefront udkommer til efteråret bliver det med al sandsynlighed den mest realistiske portrættering af Star Wars filmene nogensinde. Som vi ved handler det hele ikke om grafik og mange fans vil sætte pris på at gense et ægte retro-style side-scrolling spil. Hos nogle fans har Star Wars (på NES) eller Super Star Wars trilogien (på SNES) stadig en særlig plads.

Det er noget som de hos Konami sagtens kan forstå og de har derfor opdateret deres iOS/Android spil Star Wars: Force Collection og lavet en ny bane som er inspireret af de gamle spil. Her er den officielle beskrivelse:

"Play as Chewbacca as he fights off Stormtroopers across four levels inspired by the original Nintendo Entertainment System Game, while earning a special trophy!

The free minigame sees Chewbacca battling Stormtroopers across four levels that range from the forests of Endor to the treacherous halls of an Imperial facility to help the cause of the Rebel Alliance"

Det er synd at det kun er et kort smartphone minispil og ikke et større projekt. Hvis du også syntes det lyder som et spændende lille spil kan du jo selv prøve det (det koster gratis) eller se gameplay traileren her:

HQ
Star Wars: Force Collection

Relaterede tekster

1
Star Wars: Force Collection annonceret

Star Wars: Force Collection annonceret

NYHED. Skrevet af Lee West

Kortspil baseret på kendte licenser er det helt store hit i år. Nu er Konami på banen med endnu et af slagsen. Denne gang er det de seks Star Wars-film, der står for skud...Indlæser mere indhold